Tekniknyheter och intressanta prylar

Surface RT helt värdelös enligt annons

Surface RT helt värdelös enligt annons

Jan 23, 2013

CoolStuff.se

Microsoft-surface-pro-worthless1

En miljon sålda exemplar under slutet av 2012 räcker inte riktigt till för att Microsofts Surface-platta med Windows RT ska kunna klassas som succé.  Det spekuleras att det beror på flera orsaker, varav en är att poentiella Surface-ägare väntar in Surface Pro, som har en ”riktig” version av Windows. Den ursäkten är visserligen inte särskilt bra heller, eftersom det pekar på att den nedbantade versionen av Windows för ARM-processorer inte är någon hit bland köparna.

Surface RT kommer snart att släppas i Sverige, så vi får se hur det går för den här, men på andra sidan Atlanten har den funnits på butikshyllorna ett tag och Surface Pro kommer att finnas tillgänglig från den 9 februari i USA och Kanada

Microsoft har just satt igong sin marknadsföringsapparat för surfplattan/datorn och har valt ett mycket intressant sätt att lansera den, nämligen genom att berätta att priset på produkten är noll.

Det låter helt fantastiskt att Surface Pro är gratis, eller är det Microsoft som tycker att den är värdelös? Man får anta att det är den ökända tryckfels-Nisse som varit i farten igen.

Stulet från: Ubergizmo

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *