Tekniknyheter och intressanta prylar

Ful iPod-docka #2

Ful iPod-docka #2

Aug 8, 2009

CoolStuff.se

Letar du fortfarande efter ett passande hem till din iPod eller iPhone, men har inte hittat den där perfekta som matchar din ”Regolit”-lampa från Ikea? Då kanske Rotaliana Diva kan vara något för dig. Den här iPod-dockan kommer från Questo Design i Holland och kan bli din för blott €360. Den är gjord i anodiserad aluminium, och som bilden visar döljer den sitt innanmäte på ett elegant sätt genom att anta formen av en kantig plåtbit när den inte används – eller av ett ”mystiskt musikinstrument” som den beskrivs på produktsidan.

När det är dags för Rotaliana Diva att inhysa din iPod fäller du upp en av de inneslutande stekspadarna och släpper ut ett varmt och energieffektivt LED-ljus. Dessutom blottläggs den tidsenliga displayen, som förutom tid kan visa dockans funktioner med hjälp av fyra elegant upplysta LED-symboler.

diva1

Nu är Divan inte bara till för att docka din favoritenhet från Apple på ett konstnärligt vis, utan den har även en AUX-ingång på baksidan samt en inbyggd FM-radio som kan användas även när din iPod är upptagen på annat håll.

(Ful iPod-docka nr 1)

Inlägget har stulits från Engadget.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *