Tekniknyheter och intressanta prylar

Första smygbilderna på nya iPhone

Första smygbilderna på nya iPhone

Jun 1, 2009

CoolStuff.se

En Kinesisk blogg ska enligt uppgift ha lagt upp bilder på nästa generations iPhone. Eller rättare sagt bilder av skärmen på nya iPhone. Som vanligt vad gäller nya prylar från Apple så cirkulerar det mängder av rykten och photoshoppade bilder, men de här bilderna är nästan för meningslösa för att inte vara på riktigt.

iphone-3

Det som framgår av bilderna från UMPC fever – som bloggen heter – är det som redan bekräftats i nya iPhone: en inbyggd digital kompass och en kamera med autofokus. Det som funnits i andra telefoner sedan 1995 får nu alltså Apple-nördar världen över att treva efter sin sedelklämma med något avlägset i blicken.

Blogginlägget som innehöll bilderna har plockats bort under det senaste dygnet, vilket eventuellt skänker lite trovärdighet åt historien. För om det nu är äkta bilder så har ju garanterat Apples välbetalda advokater knackat på dörren och hotat med ett skadestånd i nivå med halva Kinas BNP. Sajten passade även på att demonstrera den sensationella MMS-funktionen i iPhones mjukvara version 3.

Källa: MacRumors.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *